Preturi Beton

Fier Beton Ilfov Sud

Zona de sud a Bucurestiului este una dintre cele mai atractive zone pentru cei care isi doresc o casa noua. Cu o multime de cartiere rezidentiale aparute in ultimii ani, localitati precum Berceni, Magurele sau Popesti Leordeni s-au transformat in zone extrem de atractive atat pentru cei care isi doresc o casa noua.

Daca ai un santier in Magurele, Popesti Leordeni, Berceni sau alte localitati din apropiere, cu siguranta ai nevoie de fier beton. Fierul beton (Otelul beton) este unul dintre materialele de baza dintr-o constructie, care ii confera rezistenta in fata cutremurelor si a altor pericole.

Iti livram fier beton in zona de sud a Bucurestiului, indiferent de cantitatea de care ai nevoie.

De ce sa apelezi la noi pentru fier beton in Magurele, Berceni, Popesti Leordeni si imprejurimi?

  • Pentru ca raspundem cu promptitudine solicitarilor si iti livram necesarul de fier in cel mai scurt timp;
  • Pentru ca iti livram direct din fabrica, ceea ce se traduce in preturi foarte bune. Deseori, iti putem oferi reduceri de pret;
  • Pentru ca avem preturi actualizate, la nivelul anului 2023;
  • Pentru ca pe langa fier beton, iti oferim o gama vasta de materiale de constructii (polistiren, beton, adezivi, tencuiala, vopsea pentru interior, etc.

Practic, daca apelezi la noi vei putea obtine tot necesarul de materiale de constructii dintr-un singur loc, ceea ce inseamna ca putem negocia cele mai bune preturi, iti putem asigura un flux continuu de materiale si te putem ajuta sa economisesti timp si bani.

Care este cel mai bun fier beton de pe piata?

Pana recent, cele mai folosite tipuri de otel beton in Romania erau OB37 sau PC52 (PC60). In multe proiecte, aceste tipuri de fier beton sunt inca solicitate iar noi putem livra pe santierul tau din sudul Bucurestiului necesarul de otel beton PC52.

In ultimii ani, otelul beton BST 500S a devenit mult mai popular. Acesta este alternativa moderna, impusa de standardele EUROCODE. Pretul fierului beton BST 500S este similar cu cel al fierului beton PC52, insa proprietatile sunt putin diferite: BST500 este mai dur, ceea ce inseamna ca necesarul de fier poate fi mai mic, insa este si mai casant, ceea ce inseamna ca are nevoie de mai multa atentie la manevrare. 

Daca vrei fier beton ieftin, iti livram din depozitul nostru de langa Bucuresti oriunde in Berceni, Magurele, Jilava, Popesti Leordeni si alte localitati aflate ia cativa km in sudul capitalei. 

Produse

loading