Preturi Beton

Plasa Sudata Ilfov Sud (Berceni, Jilava, Magurele, Popesti Leordeni)

Plasa sudata este un material esential in constructii, cu o varietate de aplicatii si avantaje in termeni de rezistenta, durabilitate si rentabilitate. In Romania, plasa sudata este cunoscuta sub numele de "plasa de Buzau" si poate fi produsa in doua forme diferite: plasa sudata din sarma lisa (STNB) si plasa sudata din sarma cu profil periodic (STPB), conform standardelor SR EN 438-3/98 si SR EN 10080/2006. 

Datorita proprietatilor sale excelente, plasa sudata este foarte cautata pe santierele din Berceni, Jilava, Magurele sau Popest Leordeni, localitati care au cunoscut o dezvoltare accelerata in ultimii ani, atat din punct de vedere al constructiilor rezidentiale, cat si din punct de vedere al constructiilor industriale.

Tipuri de plasa sudata

1.1 Plasa sudata din sarma lisa(STNB)

Plasa sudata din sarma lisa (STNB) este fabricata din sarma de otel fara profil si are o suprafata neteda. Aceasta este utilizata in principal pentru a consolida betonul, prevenind fisurarea si imbunatatind rezistenta la tractiune si rigiditatea betonului. Plasa STNB este potrivita pentru proiecte de constructie care necesita o rezistenta mare la incarcaturi si o buna aderenta intre armatura si beton.

1.2 Plasa sudata din sarma cu profil periodic (STPB)

Plasa sudata din sarma cu profil periodic (STPB) este fabricata din sarma de otel cu un profil ondulat sau nervurat, care imbunatateste aderenta dintre sarma si beton. Acest tip de plasa este ideal pentru constructii care necesita o mai buna aderenta si o rezistenta crescuta la solicitari mecanice, cum ar fi proiectele de infrastructura, cladiri cu etaje si fundatii.

Aplicatii ale plasei sudate in constructii

Santierele din Berceni, Jilava, Pantelimon sau Magurele folosesc plasa sudata, in cea mai mare parte, pentru armarea betonului. Acest material poate sa fie folosit si pentru realizarea de garduri si bariere, grilaje de drenaj, platforme industriale sau chiar rafturi.

Iti livram plasa sudata oriunde in Jilava, Pantelimon, Magurele sau Berceni

Daca ai nevoie de plasa sudata in sudul Bucurestiului, iti livram plasa de cea mai buna calitate, direct din fabrica. Poti comanda online necesarul de plasa de care ai nevoie si ne asiguram ca va ajunge pe santierul tau in cel mai scurt timp.

Suntem un furnizor de materiale de constructii cu experienta, care a reusit sa isi construiasca un portofoliu bogat si sa asigure o serie de avantaje pentru cumparatori: preturi mici si actualizate, colaborare cu multi producatori si o varietate mare de produse, necesare atat pentru constructia casei la rosu, cat si pentru izolarea acesteia.

Produse

loading