Preturi Beton

Polistiren expandat Ilfov Sud (Berceni, Jilava, Magurele, Popesti Leordeni)

Zona de sud a Ilfovului a ajuns una dintre cele mai cautate de catre cei care isi construiesc o locuinta. Preturile mici din Berceni, Jilava, Magurele sau Popesti Leordeni, comunitatile din ce in ce mai dezvoltate si interesul autoritatilor pentru a oferi acces la utilitati au dus la aparitia unui numar mare de santiere.

Pentru a putea fi duse la bun sfarsit, toate aceste santiere au nevoie de materiale de constructii. Unul dintre cele mai cautate materiale de constructii din zona este polistirenul expandat. Folosit pentru izolarea termica a locuintelor, acesta se remarca printr-o serie de avantaje:

  • poate fi folosit cu incredere, nefiind toxic pentru oameni;
  • rezista la foarte multi factori externi, inclusiv la temperaturi pozitive sau negative de pana la 55 de grade Celsius;
  • este ieftin si se monteaza usor. Pretul mic este unul dintre principalele considerente pentru care beneficiarii din Magurele, Jilava sau Berceni aleg polistirenul expandat;
  • Nu absoarbe foarte multa apa. Chiar si atunci cand este scufundat, absoarbe maxim 5%.

Iti oferim cele mai bune preturi pentru polistiren expandat in Berceni, Magurele, Popesti Leordeni si localitatile apropiate 

Daca ai un santier intr-una din localitatile din Sudul Bucurestiului, iti oferim toate materialele de care ai nevoie pentru constructia casei la rosu. Daca ai ajuns la partea de termoizolatie si ai nevoie de materiale eficiente, iti putem livra polistiren expandat si numeroase alte materiale utile.

Suntem cel mai mare furnizor de materiale de constructii din Ilfov si Bucuresti si iti livram direct pe santierul tau din Berceni, Popesti Leordeni sau Jilava toate materialele de care ai nevoie. 

Avantajele pe care le ai daca alegi sa comanzi polistiren expandat de la noi sunt numeroase:

  • asiguram transport rapid, in deplina siguranta. Materialele ajung pe santier in cea mai buna stare;
  • oferim cele mai mici preturi de pe piata. Materialele sunt livrate direct din fabrica sau din depozit si au preturi bine optimizate.
  • In magazinul nostru online avem mereu preturi actualizate. Iti oferim preturi actualizate anului 2023, fara costuri ascunse. In felul acesta, iti poti calcula cu usurinta bugetul necesar pentru ridicarea casei.

Toate materialele pe care le comercializam vin nsotite de certificate de conformitate si de provenienta, respectand cu strictete toate normele tehnologice in vigoare.

Produse

loading