Preturi Beton

Tencuiala decorativa Ilfov Sud (Berceni, Jilava, Magurele, Popesti Leordeni)

Tencuiala decorativa este un amestec de pigmenti, rasini, aditivi, apa si alte materiale care pot proteja o cladire impotriva factorilor externi. Aceasta are mai multe roluri:

  • asigura o aerisire corecta a peretilor, prevenind igrasia in interior;
  • asigura o estetica placuta;
  • contribuie la izolare.

Pen santierele din Berceni, Magurele, Popesti Leordeni sau Jilava se foloseste foarte multa tencuiala decorativa, in conditiile in care sunt o multime de constructii noi, atat cu destinatie rezidentiala, cat si cu destinatie comerciala. 

Daca ai nevoie de tencuiala decorativa in Popesti Leordeni, Magurele, Berceni sau Jilava, ti-o putem aduce direct pe santier, la preturi foarte bune.

Informatii utile despre tencuiala decorativa 

Atunci cand achizitionezi tencuiala decorativa pentru santierul tau din Popesti Leordeni, Berceni, Magurele sau Jilava, este bine sa stii cateva lucruri esentiale:

  • granulatia joaca un rol important in determinarea consumului de material. Cu cat granulatia este mai mare, cu atat si consumul de material va fi mai mare. Acest lucru trebuie avut in vedere atunci cand calculati bugetul si cantitatea necesara de material.
  • este esential sa acordati atentie grosimii stratului de tencuiala aplicat. Un strat prea subtire de tencuiala va reduce gradul de protectie oferit de aceasta, lasand casa vulnerabila la deteriorari. Pe de alta parte, un strat prea gros de tencuiala va face imposibila structurarea materialului, afectand aspectul final al casei. Ideal, grosimea tencuielii trebuie sa fie identica cu granulatia aleasa, pentru a obtine cel mai bun echilibru intre protectie si estetica.
  • in zonele foarte poluate, cu mult praf, trebuie sa eviti tencuielile care favorizeaza depunerea prafului. Astfel, casa va fi mai usor de intretinut si va arata mai bine pe termen lung.
  • Atentie la culori! Culorile deschise se pot intuneca in timp, din cauza depunerilor de praf iar culorile foarte intense sunt mai sensibile la actiunea razelor solare. 

Tencuiala decorativa poate sa aiba un impact major asupra impactului pe care il are casa din punct de vedere estetic, dar si la confortul pe care il ofera cladirea. Tocmai de aceea, este bine sa cauti cea mai buna tencuiala decorativa pe care sa ti-o livram in Berceni, Popesti Leordeni sau Jilava.

De ce sa ne alegi pe noi pentru achizitia de tencuiala decorativa in Popesti Leordeni, Jilava sau Magurele?

  • Pentru ca avem o experienta vasta in furnizarea de materiale de constructii;
  • Pentru ca ai de ales intre o varietate foarte mare te tipuri de tencuiala decorativa;
  • Pentru ca avem preturi actualizate si te poti bucura de o multime de oferte atractive.