Preturi Beton

Beton Ilfov Vest

Foarte multi bucuresteni au ales sa se mute in localitati din imediata vecinatate a orasului. Datorita proximitatii fata de autostrada si a dezvoltarii din ce in ce mai accelerate, localitati precum Dragomiresti, Ciorogarla, Bragadiru, Domnesti sau Clinceni au ajuns sa fie un important punct de atractie pentru toti cei care isi doresc sa locuiasca la casa.

In mod firesc, consumul de beton din Dragomiresti, Bragadiru, Clinceni si celelalte localitati a crescut in mod considerabil. De multe ori, statiile de beton din zona sunt depasite de cererea foarte mare iar intarzierile de pe santiere ajung uriase.

Ce este betonul si de ce este atat de solicitat in constructii?

Betonul este un amestec de ciment, apa si agregate (nisip, pietris, etc). Proprietatile acestuia il fac ideal pentru orice tip de constructie, atat pentru cele pe un singur nivel, cat si pentru cele mai inalte. Cele mai multe case din Dragomiresti, Ciorogarla sau Domnesti sunt construite cu beton, atat datorita proprietatilor sale, cat si datorita pretului, care este unul dintre cele mai atractive din zona materialelor de constructii.

Cele mai importante avantaje ale betonului sunt urmatoarele:

  • este un material versatil, adaptandu-se cu usurinta tuturor formelor si nevoilor constructive;
  • este un material care se gaseste cu usurinta, materialele care il compun fiind prezente in majoritatea regiunilor;
  • este rezistent la foc.

Este adevarat ca nu rezista foarte bine la diferente de temperatura, nu izoleaza singur planseele si peretii si poate transmite vibratii, insa toate aceste probleme pot fi rezolvate prin folosirea diverselor materiale de constructii.

Iti livram beton de cea mai buna calitate direct pe santierul din Domnesti, Bragadiru sau Clinceni

Daca iti construiesti o casa in Domnesti, Bragadiru, Clinceni, Ciorogarla si alte localitati din vestul Ilfovului, iti oferim servicii de transport beton direct pe santier. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa dai comanda online iar noi vom ajunge in cel mai scurt timp pe santier, cu cantitatea de beton necesara.

Suntem unul dintre principalii furnizori de materiale de constructii din Bucuresti si Ilfov si am reusit de-a lungul timpului sa conturam mai multe avantaje:

  • avem cele mai ieftine si bune materiale de constructii, colaborand direct cu producatori si livrand direct din depozit;
  • am dezvoltat un site usor de folosit, de unde poti comanda online;
  • avem preturi actualizate la nivelul anului 2023;
  • iti putem livra o multime de materiale de constructii, necesare pentru constructia casei la rosu si pentru termoizolatia acesteia. 

Produse

loading