Preturi Beton

Plasa Sudata Ilfov Vest (Dragomiresti, Ciorogarla, Domnesti, Bragadiru, Clinceni)

Unul dintre materialele de constructii foarte solicitate pe santierele din vestul Bucurestiului (Clinceni, Domnesti, Ciorogarla, Dragomiresti, etc), este plasa sudata. 

Plasa sudata este un tip de material folosit in constructii si inginerie, care consta din bare de otel sau sarma dispuse intr-un model de grila si sudate la punctele de intersectie. Aceasta poate fi fabricata din otel carbon, otel inoxidabil sau otel zincat si poate avea diverse dimensiuni si deschideri, in functie de aplicatie.

Unde poate fi folosita plasa sudata?

  • Armaturi pentru beton: Plasa sudata este adesea folosita ca armatura pentru beton in constructii, pentru a consolida si a impiedica fisurarea acestuia. Imbunatateste rezistenta la tractiune si rigiditatea betonului, ajutand la distribuirea incarcaturilor si la prevenirea deformarilor.
  • Garduri si bariere: Plasa sudata este folosita pentru a construi garduri si bariere, fiind o optiune durabila si economica. Este frecvent utilizata in domenii precum securitatea perimetrala, protectia drumurilor si a cailor ferate, precum si in constructia de garduri pentru animale si pasari.
  • Platforme industriale si rafturi: In industrie, plasa sudata este utilizata pentru a crea platforme si rafturi de depozitare, datorita rezistentei si durabilitatii sale.
  • Grilaje de drenaj si protectie: Plasa sudata poate fi folosita pentru a crea grilaje de drenaj si protectie pentru a preveni eroziunea solului si a mentine integritatea structurilor.
  • Agricultura si horticultura: Plasa sudata este utilizata in agricultura si horticultura pentru a crea structuri de sustinere pentru plante si pentru a proteja culturile si livezile de animalele salbatice.

Ai nevoie de plasa sudata in Dragomiresti, Domnesti, Ciorogarla sau Clinceni? Comand-o online de la noi!

Iti livram in cel mai scurt timp, direct de la producator, plasa sudata de cea mai buna calitate, precum si o multime de alte materiale de constructii necesare pentru constructia casei la rosu si pentru termoizolarea acesteia.

Avem o experienta vasta in furnizarea de materiale de constructii si iti garantam necesarul de plasa sudata pe santierul tau, direct din fabrica. 

Poti comanda plasa sudata online si te poti bucura de cele mai bune oferte ale anului 2023. Avem preturi actualizate si iti punem la dispozitie diverse oferte care te ajuta sa iti construiesti casa in cel mai scurt timp posibil.

Produse

loading