Preturi Beton

Polistiren expandat Ilfov Vest (Dragomiresti, Corogarla, Domnesti, Bragadiru, Clinceni)

Polistirenul expandat este un material ce se remarca prin cateva avantaje considerabile, care il fac unul dintre cele mai folosite materiale necesare pentru termoizolatia casei:

  • Are conductivitatea termica cuprinsa intre 0.03 si 0.045 W/mk, ceea ce inseamna ca asigura o termoizolatie foarte buna;
  • Nu absoarbe apa. Chiar si atunci cand sta in apa pentru mai multe zile, absorbtia ajunge la maxim 5% din volum;
  • Este stabil chimic. Polistirenul expandat este un material de constructii stabil chimic. Acesta nu este toxic pentru om si poate fi folosit cu usurinta pe santier, fara echipamente de protectie sau alte accesorii.
  • Rezista foarte bine la compresiune;
  • Este ieftin si se monteaza usor. Poti comanda polistiren expandat din magazinul nostru la cele mai bune preturi, acesta fiind unul dintre cele mai ieftine materiale necesare pentru izolarea casei. Montarea se face rapid, orice echipa de constructii putand sa o faca;
  • Daca este montat corect, polistirenul expandat poate sa reziste fara probleme, facand fata tuturor factorilor externi. Acesta face fata temperaturilor extreme (+- 55 grade Celsius) si se comporta excelent in fata altor pericole.

Datorita acestor avantaje, majoritatea santierelor din Dragomiresti, Corogarla, Bragadiru sau Clinceni folosesc polistiren expandat pentru izolarea caselor.

Iti livram polistiren expandat in zona de Vest a Ilfovului (Dragomiresti, Ciorogarla, Bragadiru, Domnesti sau Clinceni)

Daca ai nevoie de polistiren expandat in Dragomiresti, Bragadiru, Domnesti, Ciorogarla sau Clinceni, iti livram direct din depozit cantitatea de care ai nevoie. Avem preturi actualizate si iti oferim toate avantajele de care ai putea avea nevoie:

  • livrare rapida pana la santier;
  • reduceri de pret pentru cantitati mai mari comandate;
  • certificate de conformitate si provenienta;

Pe langa polistiren expandat, avem numeroase alte materiale de constructii pe care le poti comanda in Bragadiru, Domnesti, Ciorogarla sau Clinceni. Asiguram tot necesarul de materiale pentru constructia unei case la rosu si ne asiguram ca acestea sunt de cea mai buna calitate. Fier beton, Beton, adezivi, tencuiala decorativa, vopsea, etc. Daca ai nevoie de un material de constructii in Ilfov Vest, iti oferim cele mai bune preturi, livrare rapida si o varietate mare de materiale.

Cine suntem?

Suntem un magazin online specializat in comercializarea materialelor de constructii. Avem o experienta mare in domeniu si am reusit sa ne dezvoltam in principalul furnizor de materiale de constructii din Ilfov si Bucuresti. 

Produse

loading