Preturi Beton

Polistiren expandat Pitesti

Din ce in ce mai multi oameni aleg sa isi construiasca o casa in Pitesti sau langa oras. Comune precum Maracineni, Bascov, Valea Ursului sau Hintesti sunt un adevarat magnet pentru cei care isi doresc o casa pe pamant, cu suficient spatiu pentru intreaga familie.

Constructia unei case implica foarte mult stres, foarte multe cheltuieli si o foarte mare atentie. 

Daca esti la in punctul in care trebuie sa construiesti termoizolatia viitoarei tale locuinte, iti oferim polistiren expandat din depozit sau direct din fabrica, livrat pe santierul tau din Pitesti. 

Ce este polistirenul expandat?

Este un material plastic, obtinut prin incalzirea styrolului, care duce la dilatarea si marirea acestuia. Acesta este folosit in constructii, pentru termoizolarea cladirilor, precum si in alte domenii: pentru realizarea de ambalaje, pentru realizarea de accesorii, pentru protectia diverselor obiecte in timpul transportului, etc. 

Polistirenul este transparent, stabil, bun izolat termic, rezistent la apa si are o rigiditate mare. Poate cel mai mare avantaj al sau insa, este faptul ca are un pret atractiv, fiind unul dintre cele mai ieftine materiale folosite pentru izolarea casei si in acelasi timp, unul dintre cele mai eficiente.

Asiguram cele mai bune preturi pentru polistiren expandat in Pitesti

Suntem unul dintre cei mai mari furnizori de materiale de constructii din Romania si livram o gama vasta de produse in Pitesti si localitatile de langa (Bascov, Valea Ursului, Hintesti, Maracineni). 

Iti putem aduce polistiren expandat direct din fabrica, pentru termoizolarea eficienta a locuintei tale. Motivele pentru care merita sa apelezi la noi sunt urmatoarele:

  • Oferim livrare rapida, pe orice santier din Pitesti si de langa Pitesti;
  • Iti punem la dispozitie o gama variata de materiale de constructii. Poti cumpara aproape toate materialele necesare pentru constructia casei la rosu;
  • avem preturi transparente si foarte bine optimizate. Incercam sa mentinem preturile cat mai mici, fara a face rabat de la calitate. Materialele noastre vin direct din fabrica sau din depozit, sunt de cea mai buna calitate ( au acte de provenienta si respecta toate normele tehnologice) si pot fi comandate cu usurinta online.

Daca vrei o oferta de polistiren expandat in Pitesti sau de alte materiale de constructii de care ai nevoie in oras sau langa, te asteptam cu detalii despre proiectul tau.

Produse

loading