Preturi Beton

Fier Beton Ploiesti

Ai un santier in Ploiesti si ai nevoie de otel beton fasonac, colac sau la bara de 12 ml?  

Iti putem oferi exact cantitatea de care ai nevoie, direct din fabrica. 

Oferim transport pana la santier, garantam cele mai bune preturi si ne asiguram ca fierul care ajunge pe santierul tau din Ploiesti este de cea mai buna calitate.  De asemenea, livram fier beton si in Bucov, Plejoi, Cornu, Paulesti sau alte localitati din apropierea Ploiestiului.

Fierul beton, materialul care confera rezistenta cladirilor 

Desi exista o multime de materiale cu care se construiesc locuinte, betonul armat cu fier beton ramane cea mai populara optiune. Fierul beton (otelul beton) este un material metalurgic introdus in structura de beton, care conlucreaza foarte bine cu acesta: otelul rezista foarte bine la fortele de tensiune iar betonul rezista foarte bine la fortele de compresiune.

Datorita fierului beton din structura, cladirile moderne rezista la activitatea seismica, un pericol foarte mare pentru locuintele din zona de sud a Romaniai, chiar daca intervalul la care apare un cutremur este destul de mare.

Rezistenta nu este singurul avantaj al fierului beton. Popularitatea acestui material este data si de urmatoarele avantaje:

  • este foarte usor de fasonat. Otelul beton fasonat este modelat in functie de nevoile de pe santier;
  • este accesibil. Pretul este un punct foarte atractiv pentru majoritatea celor care construiesc;
  • nu are nevoie de mentenanta, fiind necesara doar o atentie sporita la calitatea barelor, atunci cand sunt folosite in structura si protejarea lor inainte de a fi folosite. Pentru a fi ferit de coroziune, fierul beton trebuie sa fie acoperit in totalitate de beton si trebuie protejat impotriva solicitarilor foarte mari. 

Exista mai multe tipuri de fier beton pe care le poti cumpara pentru constructia ta

Pe piata exista mai multe tipuri de fier beton. Iti putem livra exact barele de care ai nevoie, conform proiectului. Pentru structurile de rezistenta, cele mai folosite tipuri sunt PC52, cu nervuri pe o singura directie si BST500 S, cu nerburi dispuse pe directii opuse. De asemenea, pentru peretii nestructurali se obisnuieste folosirea otelului beton neted, de tip OB37. 

Indiferent care este tipul de fier beton de care ai nevoie in Ploiesti si in localitatile din apropiere, avem cea mai buna solutie pentru tine. Pe langa fier beton ieftin, iti oferim direct din fabrica toate materialele necesare pentru constructia casei la rosu, asigurandu-te ca raportul calitate/pret este excelent.

  • 15 ani de experienta in constructii
  • Consiliere gratuita specifica pentru fiecare produs.
  • Stocuri mari de marfa
  • Oferte personalizate pentru fiecare client
  • Transport in toata tara.
  • Reduceri de pret pentru cantitati mari

Produse

loading

Informatii utile din Ploiesti

Administratie Ploiesti

PRIMARIA MUNICIPIULUI PLOIESTI

Adresa: Piata Eroilor nr.1A, cod postal 100006

Tel: 0244 516699

E-mail: comunicare@ploiesti.ro

Website: www.ploiesti.ro

Birouri arhitectura Ploiesti

SC Proger Design SRL

Adresa: Str. General Vasile Milea nr.2, bl.7, etaje, Ploiesti

Tel: 072 747 5471

E-mail: contact@progerdesign.ro

Website: https://progerdesign.ro