Preturi Beton

Polistiren Ploiesti

Polistirenul expandat este un material termoizolant compus din granule de polistiren care sunt expandate prin aplicarea de caldura si presiune. Acest material este usor, rezistent la apa si ieftin, fiind folosit pentru izolarea termica a cladirilor, a ambalajelor si a produselor alimentare. De asemenea, poate fi utilizat ca umplutura pentru jucarii, jocuri de construit, etansari si alte aplicatii.
Cea mai intalnita utilizare a polistirenului expandat in Ploiesti este pentru izolarea termica si chiar fonica a casei. Este unul dintre cele mai cautate materiale necesare pentru termoizolatia casei si se remarca printr-o serie de avantaje:

  • nu este toxic pentru om, nici in momentul in care este montat, nici in momentul in care este exploatat;
  • poate rezista fara probleme atat la umezeala, cat si la temperaturi extreme. Daca este bine pus in opera, poate sa reziste la temperaturi de pana la + sau – 55 de grade Celsius;
  • absoarbe foarte putina apa. Chiar daca este scufundat, absoarbe doar intre 2 si 5% din volum.

Iti oferim polistiren expandat in Ploiesti la preturi excelente 

Daca ai nevoie de polistiren expandat pentru santierul tau din Ploiesti, iti oferim cele mai ieftine si mai bune optiuni. Suntem unul dintre cei mai mari furnizori de materiale de constructii din Romania si putem sa iti asiguram o serie de avantaje:

  • transport rapid pana la locul santierului, atunci cand ai nevoie de materiale;
  • preturi actualizate la nivelul anului 2023. Oferim transparenta in tot ceea ce tine de costuri;
  • comanda facila. Poti comanda polistirenul de care ai nevoie in Ploiesti direct pe site-ul nostru, in doar cateva minute;
  • livrare din depozit sau direct din fabrica. Preturile foarte bine optimizate sunt datorate colaborarii noastre directe cu fabricile de materiale de constructii sau a stocului mare de materiale pe care le avem in depozite.

Comercializam si alte materiale de care ai putea avea nevoie pe santier in Ploiesti sau in localitatile de langa

Pe langa polistiren expandat, iti putem livra in Ploiesti, Buda, Bucov, Barcanesti sau alte localitati de langa oras o serie de alte materiale de constructii: fier, beton, tencuiala, vopsea, fier beton, etc. Cu ajutorul nostru te poti bucura de cele mai bune preturi la toate materialele de care ai nevoie pentru constructia casei la rosu.

 

Produse

loading

Informatii utile din Ploiesti

Administratie Ploiesti

PRIMARIA MUNICIPIULUI PLOIESTI

Adresa: Piata Eroilor nr.1A, cod postal 100006

Tel: 0244 516699

E-mail: comunicare@ploiesti.ro

Website: www.ploiesti.ro

Birouri arhitectura Ploiesti

SC Proger Design SRL

Adresa: Str. General Vasile Milea nr.2, bl.7, etaje, Ploiesti

Tel: 072 747 5471

E-mail: contact@progerdesign.ro

Website: https://progerdesign.ro