Preturi Beton

Beton sector 2 Bucuresti

Betonul este cel mai popular material de constructii de pe Pamant. Acesta este folosit pentru constructia majoritatii cladirilor, dar si in alte tipuri de proiecte: realizare de fundatii, constructii de pavaje, constructii de poduri, etc.

Majoritatea constructiilor din sectorul 2 al Capitalei au in componenta beton si majoritatea proiectelor care se dezvolta in aceasta parte a Bucurestiului presupun folosirea unor cantitati considerabile de beton, fie pentru constructie de pereti, fie pentru fundatii, alei, etc.

Pentru o durabilitate maxima, betonul trebuie sa aiba anumite proprietati: sa aiba o compozitie corecta, sa fie transportat corect, sa fie turnat corect si ulterior vibrat, prelucrat si tratat.

Iti livram beton de cea mai buna calitate in sectorul 2 al Capitalei 

Stim cat de important este betonul pentru orice cladire, motiv pentru care am dezvoltat proiectul Preturi-Beton.ro, in care ne asiguram ca beneficiezi de un beton cu o compozitie corecta, livrat la timp pe santierul tau din sectorul 2. 

Suntem unul dintre principalii furnizori de beton din Bucuresti si Ilfov, avand o experienta in livrarea acestora la costuri minime. 

Daca ai nevoie de beton in sectorul 2, iti putem garanta cateva avantaje:

  • Colaboram cu principalele statii de betoane din zona, negociind cele mai bune preturi si asigurand un cost minim de transport;
  • Avem frecvent reduceri de pret pentru betonul livrat direct din fabrica;
  • Avem o platforma bine pusa la punct, care iti permite sa comanzi online exact cantitatea de beton de care ai nevoie;
  • Avem preturi actualizate, asigurand transparenta in tot ceea ce tine de transportul necesarului de beton;
  • Iti putem oferi o serie de alte materiale de constructii la comanda, de la fier beton, adezivi, tencuiala decorativa, etc. 

Ce trebuie sa ai in vedere dupa ce ai primit betonul pe santier?

Prepararea si transportul betonului in sectorul 2 sunt pasi importanti pentru o constructie durabila, insa trebuie sa fie urmati de o serie de alti pasi, la fel de importanti:

  1. Turnarea betonului. Este pasul prin care betonul proaspat se intriduce in cofraje si se compacteaza. Timpii trebuie sa fie calculati cu atentie, in asa fel incat turnarea sa se faca in maxim 15 minute de la aducerea la locul de turnare. De asemenea, trebuie sa se respecte si alte regule, cum ar fi o inaltime de turnare de maxim 1.5 metri.
  2. Compactarea. De asemenea, trebuie sa se tina cont de compactarea betonului, care se paote face fie manual, fie mecanizat. In cazul unor lucrari cu volum mic de beton, compactarea se poate face manual. In cazul unor lucrari cu foarte mult beton, este recomandata compactarea mecanizata.

Produse

loading