Preturi Beton

Beton sector 4 Bucuresti

Betonul este un material folosit in aproape orice proiect de constructii, care ii poate oferi unei cladiri rezistenta si functionalitatea de care are nevoie.

Acesta a fost folosit inca din perioada civilizatiilor antice si este cerut pe majoritatea santierelor din sectorul 4 al Bucurestiului, un sector in care in ultimii ani s-au ridicat o multime de cartiere rezidentiale si o multime de proiecte individuale.

Desi compozitia betonului este relativ simpla (apa, pietris, nisip si ciment), calitatea produsului final depinde de o serie de factori.

Factori care decid calitatea betonului

  • Compozitie. Cantitatea de agregate, ciment si apa poate decide rezistenta betonului la compresiune. Compozitia betonului a dat nastere unui numar mare de clase (B150, B200, B250, B350, etc), gandite pentru anumite aplicatii in constructii. Spre exemplu, betonul B350 sau B400 se foloseste in fundatii sau structuri de rezistenta, in timp ce betonul B150 se foloseste in structurile simple, care nu necesita armatura;
  • Tipruile de aditivi folositi. Pe langa pietris, nisip, ciment si apa, in beton sunt folositi tot felul de aditivi: unii intarzie procesul de hidratare, altii afaneaza betonul iar altii ii schimba proprietatile, in asa fel incat sa se potriveasca cerintelor de pe santier;
  • Transportul betonului. Procesul de transport al betonului este extrem de important. Acesta trebuie sa se faca pe distante cat mai scurte (pentru un santier din sector 4 este bine sa se livreze beton produs in sectorul 4 sau cat mai aproape), in masini speciale care sa evite schimbarea compozitiei, segregarea sau inceperea prizei;
  • Turnarea. Calitatea finala a betonului este decisa si de turnare. Inaltimea de la care este turnat sau temperatura sunt elemente esentiale.
  • Vibrarea. De asemenea, conteaza si vibrarea betonului, care il compacteaza eliminand golurile.

Iti livram beton de cea mai buna calitate, direct pe santierul din sectorul 4 al Bucurestiului 

Daca ai nevoie de beton in sectorul 4 al Bucurestiului, iti livram necesarul de material direct din fabrica, asigurandu-te de preturi actualizate si de transport in cele mai bune conditii. Suntem unul dintre cei mai importanti furnizori de materiale de constructii din Bucuresti si Ilfov si colaboram cu majoritatea statiilor de betoane din zona, ceea ce ne permite sa optimizam foarte bine preturile.

Putem sa livram beton atat pe santierele mici din sectorul 4, cat si pe santiere ale marilor dezvoltatori imobiliari, care au nevoie de cantitati mari.

Poti comanda necesarul de beton online si te poti bucura de cele mai bune preturi de pe piata!

Produse

loading