Preturi Beton

Beton sector 5 Bucuresti

Cartierele din sectorul 5 al Bucurestiului (Rahova sau Ferentari) nu si-au construit un renume foarte bun de-a lungul timpului. Cu toate astea, in ultimii ani acest cartier a beneficiat de investitii imobiliare constante, atat din partea dezvoltatorilor de cartiere rezidentiale, cat si din partea persoanelor fizice.

Cererea de beton in sectorul 5 a crescut constant, majoritatea santierelor avand nevoie de acest material pentru fundatii, pereti de sustinere, garduri, pavaje si o multime de alte proiecte.
Desi betonul este un material simplu, obtinut prin amestecul a 3 componente de baza: apa, ciment si agregate, obtinerea lui intr-o calitate foarte buna poate sa fie dificila. Pentru a fi 100% eficient, acesta trebuie sa respecte o serie de reguli de calitate:

  • sa fie preparat corect. Exista mai multe tipuri de beton, in functie de cantiatile de materiale folosite si de aditivii folositi (B250, B200, B350, B400, etc);
  • sa fie transportat in masini speciale, care sa evite schimbarea compozitiei, segregarea sau inceperea prizei. Este motivul pentru care transportul de beton in sectorul 5 este recomandat sa se faca din statii de betoane din apropiere;
  • sa fie turnat corect. Turnarea este un proces important, care trebuie sa se faca de la o anumita inaltime si sa fie urmata de compactare;
  • sa fie tratat corect. Dupa turnare, betonul trebuie sa fie protejat si stropit periodic.

Iti oferim beton de cea mai buna calitate in sectorul 5 al Bucurestiului 

Daca ai un santier in sectorul 5 si ai nevoie de beton, tot ceea ce ai de facut este sa intri pe preturibeton si sa comanzi online cantitatea de care ai nevoie. Suntem unul dintre principalii furnizori de materiale de constructii din Bucuresti si Ilfov, colaboram cu majoritatea statiilor de beton din zona si ne asiguram ca iti livram beton de cea mai buna calitate, in cel mai scurt timp. 

Motivele pentru care merita sa apelezi la noi sunt urmatoarele:

  • avem preturi actualizate, bine optimizate;
  • livram beton direct din fabrica, cautand statiile apropiate de santierul pentru care comanzi;
  • transportam materialul in cel mai scurt timp, direct pe santier;
  • iti putem oferi o multime de alte materiale necesare pentru constructia sau termoizolatia casei, toate la preturi foarte bune.

Produse

loading