Preturi Beton

Adezivi de polistiren Ilfov Est (Cernica, Pantelimon, Fundeni, Branesti)

Iti construiesti o casa in Estul Capitalei (Cernica, Fundeni, Branesti, Pantelimon si alte localitati din zona) si ai ajuns la capitolul izolare termica? 

Vei avea nevoie de materiale de cea mai buna calitate, pentru a te bucura de un consum minim de energie in timp. Daca alegi sa faci izolarea cu polistiren expandat sau extrudat, va trebui sa il fixezi cu adezivi de polistiren ce ofera o fixare foarte buna si rezista in timp.

Iti oferim adezivi de polistiren si masa de spaclu de cea mai buna calitate, livrate direct pe santierul tau din Pantelimon, Cernica sau Fundeni

Suntem un furnizor de materiale de constructii cu experienta vasta si iti putem livra in cel mai scurt timp adezivii de polistiren de care ai nevoie, oriunde in Cernica, Fundeni, Pantelimon sau Branesti, precum si in localitatile din apropiere. 

Poti comanda online, cu foarte mare usurinta si te vei bucura de toate avantajele pe care am reusit sa le conturam de-a lungul timpului:

  • livrare direct din fabrica;
  • Preturi actualizate si foarte bine optimizate;
  • livrare rapida, care sa iti asigure un flux continuu de lucru.

Din ce este compus adezivul de polistiren?

  • Ciment: Cimentul este componenta principala a multor adezivi de polistiren si asigura o baza solida pentru amestec. Cimentul confera adezivului rezistenta mecanica si duritate. Diferite tipuri de ciment, cum ar fi cimentul Portland sau cimentul cu aditivi speciali, pot fi utilizate in functie de necesitatile proiectului si de performantele dorite.
  • Adaosuri minerale: Adaosurile minerale sunt introduse in compozitia adezivilor pentru a imbunatati proprietatile acestora, cum ar fi rezistenta la compresiune, rezistenta la tractiune si rezistenta la incovoiere. Materialele minerale comune includ nisip, cuart, silicat de calciu si carbonat de calciu. Aceste adaosuri cresc durabilitatea adezivului si ajuta la prevenirea fisurarii premature.
  • Aditivi pentru imbunatatirea aderentei si permeabilitatii la vapori: Acesti aditivi sunt esentiali pentru a asigura o aderenta optima intre placile de polistiren si suprafata de aplicare. Aditivii pot include polimeri si rasini sintetice, cum ar fi polivinilacetatul (PVA) sau etilen-vinil acetatul (EVA). Aceste materiale contribuie la crearea unei legaturi puternice intre adeziv si suprafata de aplicare, permitand in acelasi timp trecerea controlata a vaporilor de apa, prevenind astfel condensarea si deteriorarea izolatiei.
  • Fibre armare: Fibrele armare, cum ar fi fibrele de sticla sau fibrele sintetice, sunt adesea adaugate in amestecul de adeziv de polistiren pentru a imbunatati rezistenta la fisurare si deformare. Aceste fibre distribuie uniform sarcinile mecanice si ajuta la mentinerea integritatii adezivului pe termen lung, chiar si in conditii de incarcare sau variatii de temperatura.

Produse

loading