Preturi Beton

Beton Ilfov Est (Cernica, Pantelimon, Branesti, Fundeni)

Majoritatea constructiilor au nevoie de beton. Unele au nevoie doar pentru fundatie, altele pentru structura de rezistenta, altele pentru constructia de alei, etc. 

Betonul este un material de constructie foarte versatil si poate fi folosit intr-o gama larga de aplicatii:

  • Fundatii si structuri de cladiri: betonul este folosit pentru a construi fundatii solide si structuri de cladiri, cum ar fi stalpi, grinzi si plansee.
  • Drumuri si poduri: betonul este folosit pentru a construi drumuri, trotuare, poduri si alte structuri rutiere
  • Bazine si canale: betonul este folosit pentru a construi bazine de inot, fantani, canale de irigare si alte structuri de apa.
  • Constructii civile si de infrastructura: betonul este folosit pentru a construi diguri, baraje, conducte, tuneluri si alte structuri civile si de infrastructura.
  • Elemente decorative: betonul poate fi folosit pentru a crea elemente decorative precum blaturi de bucatarie, pardoseli si placari de perete.

Varietatea mare de aplicatii ale acestui material il fac foarte cerut pe santierele din estul Ilfovului, una dintre cele mai dinamice zone atunci cand vine vorba despre constructii. Atat proprietarii privati, cat si dezvoltatorii imobiliari au ales sa construiasca in localitati precum Cernica, Pantelimon, Branesti si Fundeni, ceea ce a dus la dificultati in aprovizionarea cu materiale.

Livram beton de cea mai buna calitate pe santierele din zona de Est a Ilfovului

Daca ai un santier in Cernica, Pantelimon, Branesti, Fundeni sau alte localitati din zona, am dezvoltat un sistem prin care iti garantam livrarea rapida pe santier a materialelor de care ai nevoie. Livram atat beton, cat si alte materiale necesare pentru constructia casei la rosu (fier beton, adezivi, tencuiala decorativa, vopsea, etc). Pentru ca stim cat este de greu sa ridici o cladire, iti oferim o serie de avantaje:

  • cele mai bune preturi pentru materiale de constructii. Avem preturi actualizate si cat se poate de clare;
  • livrare direct din fabrica. Asiguram livrarea direct din fabricile din zona, in asa fel incat transportul sa fie rapid iar materialele sa ajunga pe santier exact atunci cand este nevoie de ele;
  • posibilitatea de a comanda online. Poti comanda produsele de care ai nevoie direct online, in doar cateva minute. 

Produse

loading