Preturi Beton

Fier Beton Ilfov Est

Estul Bucurestiului si localitatile din imediata apropiere (Pantelimon, Branesti, Cernica, Fundeni, Glina, etc) reprezinta o atractie majora pentru cei care isi doresc sa construiasca o casa. Datorita apropierii de capitala, a zonelor verzi si a evolutiei continue din zona imobiliara, o multime de santiere si-au facut aparitia, cu scopul de a se transforma in locuinte pe pamant.

Unul dintre cele mai solicitate materiale pe santierele din estul Bucurestiului este fierul beton. Fie ca este vorba despre constructia unei singure case sau de proiecte de anvergura, fierul beton (otel beton) este esential deoarece confera rezistenta structurii.

Iti oferim otel beton de cea mai buna calitate, direct pe santierul tau

Daca ai nevoie de otel beton, poti apela cu incredere la noi. Iti oferim otel beton direct din fabrica, la preturi excelente. Livram necesarul de material oriunde in Pantelimon, Branesti, Fundeni, Cernica sau localitatile din apropiere si ne asiguram ca te bucuri de toate avantajele:

  • transport rapid;
  • preturi atractive si transparente, actualizate constant;
  • materiale de cea mai buna calitate.

Pe langa fier beton, putem livra in Branesti, Pantelimon, Fundeni, Cernica si alte localitati din zone de est si alte materiale necesare pentru constructia casei la rosu sau la cheie: polistiren, beton, tencuiala decorativa, tencuiala mecanizata, etc. 

Ce trebuie sa stii despre fierul beton?

Fierul beton este un produs metalurgic obtinut prin laminare la cald, care vine sub forma de bare sau colac si poate avea profil neted (OB37) sau profil striat (PC52, BST500S). Pentru structurile de rezistenta se folosesc bare cu profil striat, deoarece striatiile cresc aderenta cu betonul si transferul de sarcina intre beton si fier. 

Pentru a se putea modela perfect pe structura ce urmeaza a fi ridicata, fierul beton trebuie sa fie fasonat (indoit). Cel mai indicat este ca fasonarea sa se faca direct din fabrica, la dimensiunile si specificatiile dorite de proiectant.

Ce diferente sunt intre fierul beton PC52 si BST500S?

Cele mai folosite tipuri de fier beton pe santierele din Fundeni, Branesti, Pantelimon sau Cernica sunt PC52 si BST500S. Otelul beton BST500S este din ce in ce mai folosit, fiind o solutie moderna, conforma cu standardele EUROCODE. Acesta este mai dur, insa mai casant decat PC52 si poate fi diferentiat prin modul in care sunt directionate striatiile.

Produse

loading